over batisol

Over Batisol

Batisol is al 10 jaar pionier op het vlak van hernieuwbare energie en dit zowel op de gebieden van elektrische energie en thermische energie. Daar de markt van de hernieuwbare energie een zeer interessante en dynamische markt is, volgen wij de veranderingen op de voet waardoor wij onze klanten een uitgebreid assortiment met enkel kwalitatieve merken en producten aanbieden.

Voor het moment dat de zonnepaneel installaties zijn forse opmars kende, waren wij al overtuigd van het concept en vooral de meerwaarde die de zonne-energie levert aan onze klanten.
Naast de elektrische zelfvoorzienendheid en ecologische meerwaarde blijven zonnepanelen een rendabele investering ondanks het wegvallen van de groenstroomcertificaten of zonnepaneel subsidies!
Batisol verzorgt als zonnepaneel installateur en adviseur uw totale project van a tot z.

Het belang van de thermische energie in een woning, gebouw wordt vaak onderschat. 
Om onze klanten zowel bij te staan in de vermindering van hun energieverbruik als in de productie van elektrische energie, heeft Batisol zich toegespitst op spouwmuurisolatie en dakisolatie en treedt het op als gecertificeerd ATG spouwmuurisolatie aannemer. 
Deze ATG certificatie is belangrijk, enkel met een gecertificieerde ATG aannemer heeft u recht op de energiepremie.

BATISOL wil zijn klanten correct adviseren en begeleiden van a tot z om hun energiefactuur te doen verlagen en hernieuwbare installaties toegangelijke maken voor iedereen.

Aarzel niet en doe zoals onze 3000 tevreden klanten en laat u vrijblijvend adviseren door ons ervaren BATISOL-team van energie adviseurs!

BATISOL staat voor kwaliteit. Zo is Batisol een erkende aannemer (02.25.10) en behaalde het verschillende kwaliteitscertificaten zoals o.a. REScert certificaat (nr. 2451), LG PRO partner certificaat, Panasonic Solar Premium Installer en het ATG-gecertificaat.

Batisol kwaliteitslabels

Indien u vragen heeft of graag extra informatie wenst, kan u Batisol steeds vrijblijvend contacteren!

Bart Geerts
Zaakvoerder Batisol BVBA

 

 

 

medewerkers

Installatie Techniekers

Jeff Torremans

Kristof Jonckers

Gio Corstiaensen

Yannick Cornelis

Brett Smits

Dimitri Gryson

Energie Adviseur

Tim Vanmuysen

Tel. 0475 55 55 70

Ronny Vissers

Tel. 0476 20 77 82

Steven Lammens

Tel. 0478336070

Wim Van Edom

Tel. 0496 12 07 72

Administratieve ondersteuning

Heidi Keysers

Tel. 03 482 30 08

Caroline Baeyens

Zaakvoerder

Bart Geerts

Tel. 0495 74 07 74